Mijn weblogs

De keuken van Martine
De meesten van jullie kennen mij van deze kookblog. Wat in 2012 begon als een leuk idee om mijn zoutarme recepten te delen, groeide in de afgelopen 5 jaar uit tot een grote kookblog over gezonde voeding. Door veranderingen in mijn eigen voedingspatroon werd ik een stuk gezonder, mocht ik veel minder medicijnen gaan gebruiken en behaalde ik mijn streefgewicht!


Martine vertelt...
Op berichten over mijn gezondheid/hartafwijking die ik op mijn kookblog plaatste  kreeg ik vaak veel reacties. Ook werd me regelmatig gevraagd of ik niet méér over mijn lichamelijke situatie wil schrijven.
Hoewel ik hier eerst niet echt voor te porren was, ging ik tóch overstag. Ik besloot echter wel om hier een andere blog voor te maken, en mijn kookblog voor recepten te houden.

Op dit blog schrijf ik dus regelmatig over mijn gezondheid en wat daarmee verband houdt. Ook kun je hier wat technische informatie vinden over mijn hartafwijking en mijn medische wel en wee.


Christelijke webloggers
In het najaar van 2012 is er bij een aantal christelijke bloggers het verlangen ontstaan om elkaar te bemoedigen en te ondersteunen. Dit uitte zich in eerste instantie in een Facebookgroep, waar al snel leuke contacten ontstonden. De eerste 'bloggersdag' werd een feit en direct daarna werd ook dit gezamenlijke blog gestart.
Sinds de zomer van 2016 beheer ik samen met mijn zus Wendy Born, zij is zelf eigenaar van maar liefst zeven weblogs!


Lekker eten met weinig zout
Kwam je bij mij terecht omdat je juist op zoek was naar natriumarme recepten? Kijk dan eens op dit blog, daar zijn al mijn zoutarme recepten bewaard gebleven! Toen ik in 2012 startte met mijn kookblog volgde ik een streng zoutarm dieet. Deze recepten zijn later vervangen, aangepast of verwijderd. Alle zoutarme recepten zijn wel bewaard en kun je terugvinden op dit blog.